OVER OPENSPORTS

Een gezonde en VITALE maatschappij

Wij geloven dat buitenfitness bijdraagt aan een betere vitaliteit van de mens. Bewegen in de frisse buitenlucht is al populair, maar voor een goede krachttraining moet men vaak toch weer de sportschool in. Door de unieke en verstelbare fitnessapparatuur van Omnigym halen we het krachthonk van binnen naar buiten. We creëren niet alleen een professionele trainingsruimte in de buitenlucht, maar ook een inspirerende ontmoetingsplek voor jong en oud. Want (buiten)sport gaat niet alleen maar om fysieke groei, het brengt mensen ook samen. Het draagt bij aan de mentale gezondheid en zorgt voor een gezonde en vitale maatschappij. 

Krachttraining voor iedereen

Een goede krachttraining moet daarom voor iedereen toegankelijk zijn. Door de verstelbare weerstanden, zithoogtes en verschillende greepmogelijkheden van de toestellen van Omnigym kiest men zelf het niveau van de training. Hierdoor wordt én blijft buitenfitness uitdagend voor zowel de beginnende sporter, als voor de doorgewinterde fitnessfanaat. Iedereen moet aan krachttraining kunnen doen, zonder daar extra materiaal of losse gewichten voor aan te schaffen.

Menselijke anatomie als basis

De unieke outdoor fitnesstoestellen van Omnigym zijn ontworpen vanuit de menselijke anatomie. Ook fysiotherapie en revalidatie liggen hieraan ten grondslag, zoals de juiste houding en de juiste uitvoering van de oefeningen. Deze belangrijke invalshoeken zijn geïntegreerd in elk fitnesstoestel. Niet alleen om blessures te voorkomen, maar ook om het optimale resultaat te bereiken. De hoge kwaliteit buiten fitnessapparatuur biedt dus exact dezelfde technologische prestatie en trainingservaring aan als indoor sporttoestellen. Men kan hierdoor ten alle tijde veilig en professioneel trainen in de buitenlucht, ook zonder toezicht. 

Officiële partner van OMNIGYM

Opensports is de officiële partner in Nederland van de Omnigym fitnesstoestellen, ontworpen en geproduceerd in Finland. Alle toestellen zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteits- én veiligheidsnormen. Tevens is de fitnessapparatuur TüV gecertificeerd en voldoet het aan de standaardeisen van EN16630-2015 (voor permanent geïnstalleerde apparatuur voor buitenfitness)

Ook een unieke outdoor gym creëren?

Op naar een gezonde en vitale maatschappij!