PROJECTEN

project buiten fitness faassenplein

SCHIEDAM – faassenplein

Maart 2024

De 3e locatie in Schiedam, maar de allereerste locatie in Nederland waar de SMART technologie is toegepast. Hiermee wordt het gebruik inzichtelijk wat de piek- en daluren zijn, wat de meest favoriete fitnesstoestellen zijn en ook hoe het weer van invloed is op het gebruik. Zo kan de gemeente leren van deze data en inzetten voor de verdere invulling van de sportieve stad.

project Schiedam Noorderweg

SCHIEDAM – Noorderweg

September 2023

Na een succesvolle proefplaatsing wilde Gemeente Schiedam direct doorpakken en heeft de set toestellen met verplaatsbaar platform overgenomen. Hierdoor ging er geen tijd verloren om de enthousiaste sporters te kunnen voorzien van een outdoor fitness.

Project Vlaardingen

vlaardingen – rosalind franklinpad

September 2023

Begin september 2023 kregen wij de vraag of wij iets op zeer korte termijn konden betekenen voor het officieel te openen Oekraïnedorp Mrija in Vlaardingen. Een geweldig project met enorm veel dankbaarheid van de bewoners. Ze kunnen even hun zorgen vergeten door lekker buiten te sporten op onze outdoor fitnesstoestellen.

Project Zwijndrecht

Zwijndrecht – develpark

April 2023

Gemeente Zwijndrecht wilde een jaar lang testen hoe een outdoor fitness ontvangen zou worden en hoe het gebruikt zou worden onder de inwoners. Na een jaar sporten op onze outdoor fitnesstoestellen waren de gebruikers én raadsleden het unaniem eens met elkaar dat dit van grote toegevoegde waarde was voor Zwijndrechtenaren en dat het een permanente outdoor gym moest worden. 

Project Helmond

Helmond – Sportpark Brandevoort

Maart 2023

Vanuit het Sportakkoord is er door de bestuurders van Sportpark Brandevoort in samenwerking met Gemeente Helmond een outdoor fitnesslocatie gerealiseerd. Hier kunnen de leden van o.a. de voetbalclub hun trainingen uitbreiden met een goede krachttraining. Ook Jibb+, een organisatie dat zich inzet voor een vitaal Helmond, maakt optimaal gebruik van de toestellen om hun leden kennis te laten maken met de voordelen van krachttraining.

Project Cadier en Keer

Cadier en keer – pater kustersweg

Oktober 2022

Project Rotterdam

rotterdam – mijnsherenplein

Mei 2021

Project Rotterdam Maasboulevard

schiedam – maasboulevard

Mei 2021

Ook een unieke outdoor gym creëren?

Op naar een gezonde en vitale maatschappij!