LEISURE

Outdoor fitnesstoestellen voor hotels en vakantieparken

Lekker sporten tijdens je verblijf bij een hotel of vakantiepark? Vaak kan dat alleen binnen of ontbreekt het nog aan goede krachttoestellen. Met de unieke outdoor fitnesstoestellen van Omnigym wordt trainen in de buitenlucht voor iedere gast mogelijk gemaakt. Want door de verstelbare weerstand, verschillende greepmogelijkheden en diverse zithoogtes kan zowel de beginnende als de gevorderde sporter zelfstandig een krachttraining uitvoeren. Ideaal als extra faciliteit binnen de leisure en een trekpleister voor jong en oud. Laten we samen een verblijf creëren waar bewegen en genieten samen komt!

De voordelen van BUITENfitnesstoestellen voor leisure 

We weten allemaal dat buiten sporten hartstikke gezond is. En hoe fijn is het om ook tijdens de vakantie of weekendjes weg de gezondheid op peil te houden? Met de fitnesstoestellen voor buiten van het merk Omnigym kan iedere gast op locatie zelfstandig uit de voeten, ongeacht het sportniveau. De weerstand is instelbaar van 5kg tot wel 165kg en daardoor blijven de oefeningen voor iedereen uitdagend. Daarnaast heeft sporten in de buitenlucht veel voordelen voor vakantieparken:

• Het verhoogt het aanbod van faciliteiten
• Het biedt een onderscheidend sportaanbod ten opzichte van concurrenten
• Een outdoor gym is razend populair onder jongeren en volwassenen
• Het stimuleert beweging en gezondheid
• Een buiten fitness trekt een bredere doelgroep aan
• De fitnesstoestellen zijn te combineren met andere sportieve activiteiten

Kwaliteit en veiligheid voorop

Opensports levert als enige in Nederland de unieke fitnesstoestellen van de Finse leverancier Omnigym. Deze outdoor fitnessapparaten zijn speciaal ontworpen vanuit de menselijke anatomie, fysiotherapie en revalidatie. Daardoor is elk toestel veilig te gebruiken, zowel zelfstandig als in groepsverband. Wij vinden namelijk dat iedereen de luxe moet hebben om buiten te trainen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de oefening. Daarnaast is het materiaal onderhoudsarm en zijn de fitnesstoestellen bestand tegen alle type weersomstandigheden.

Voordelen OMNIGYM

Unieke outdoor krachttraining

Eenvoudig instelbare weerstand

Geschikt voor iedereen

Onderhoudsarm

Hoog aantrekkingsgehalte

Hoge aantrekkingskracht

Proefplaatsing mogelijk

Ook een unieke outdoor gym creëren?

Op naar een gezonde en vitale maatschappij!