PROEFPLAATSING

Sport en bewegen zit de laatste jaren enorm in de lift en staat inmiddels ook hoog op de gemeentelijke agenda’s. Maar hoe richt je een buitenruimte op een sportieve en effectieve manier in? En wat is de beste investering op het gebied van sporten in de openbare buitenruimte?

PROEFPLAATSING

Opensports gelooft dat een outdoor fitnesslocatie een haalbare optie is bij het plannen van diverse buitensportlocaties. Investeren is altijd een belangrijke beslissing, daarom beschikken wij over een set toestellen dat ingezet kan worden op proef. Wij leveren onze toestellen op een vooraf gekozen locatie. Tegelijkertijd wordt waardevolle informatie verzameld over de aantrekkelijkheid van de plek, de gebruikerservaring en het allerbelangrijkste: de gebruikersaantallen aan de hand van toegepaste SMART technologie. Met behulp van dit proefproject wordt informatie verzameld ter ondersteuning van het plannen van toekomstige investeringen. Het verplaatsbare platform maakt de proefprojecten mogelijk zonder permanente sporen in het landschap.

Ga je deze sportieve uitdaging met ons aan? Laat je gegevens achter en vertel ons waar jij de Omnigym fitnesstoestellen graag zou willen zien!
Na het achterlaten van je gegevens krijg je direct toegang tot een uitgebreide presentatie over de proefplaatsing.

2 + 7 =

Ook een unieke outdoor gym creëren?

Op naar een gezonde en vitale maatschappij!