BEDRIJVEN

Outdoor fitnesstoestellen voor bedrijven

Stimuleer de gezondheid van medewerkers en creëer nu een sportieve en aantrekkelijke werkplek voor iedereen! Bedrijfsfitness vermindert het ziekteverzuim en verbetert het welzijn van medewerkers. Daarnaast zorgen extra secundaire arbeidsvoorwaarden voor het aantrekken en behouden van de beste medewerkers. Daarom levert Opensports de unieke en uitdagende outdoor fitnesstoestellen van Omnigym óók aan bedrijven, zodat men voor, tijdens en na het werk altijd de mogelijkheid heeft om te trainen. Sporten in de buitenlucht is ten slotte nóg gezonder en een buitengym biedt allerlei mogelijkheden voor teambuilding en andere sportieve activiteiten. Laten we samen werken aan de gezondheid van medewerkers en aan een nóg vitaler bedrijf!

Gezond personeel, gezond bedrijf!

Met de buitenfitnesstoestellen van Omnigym krijgt elke medewerker de mogelijkheid om aan goede krachttraining te doen. Door de verstelbare weerstand, diverse greepmogelijkheden en verschillende zithoogtes zijn de sporttoestellen van Omnigym in gelijke mate geschikt voor jong en oud, van beginners tot gevorderden. Hierdoor zijn ze ideaal voor universeel gebruik en wordt bewegen voor iedereen in het bedrijf toegankelijk. Ten slotte zorgen gezonde mensen voor een gezond bedrijf. En daar draagt een outdoor gym absoluut aan bij:

• Buiten sporten verhoogt de creativiteit en productiviteit aanzienlijk ten opzichte van binnen sporten.
• Een buiten sportschool biedt de mogelijkheid om personal training, groepslessen en teambuilding op eigen terrein         aan te bieden.
• De drempel om te bewegen wordt verlaagd door een sportterrein binnen werkbereik te creëren.

Kwaliteit en veiligheid voorop 

Opensports levert als enige in Nederland de unieke fitnesstoestellen van de Finse leverancier Omnigym. Deze outdoor fitnessapparaten zijn speciaal ontworpen vanuit de menselijke anatomie, fysiotherapie en revalidatie. Daardoor is elk toestel veilig te gebruiken, zowel zelfstandig als in groepsverband. Wij vinden namelijk dat iedereen de luxe moet hebben om buiten te trainen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de oefening. Daarnaast is het materiaal onderhoudsarm en zijn de fitnesstoestellen bestand tegen alle type weersomstandigheden.

Voordelen OMNIGYM

Unieke outdoor krachttraining

Eenvoudig instelbare weerstand

Geschikt voor iedereen

Onderhoudsarm

Verplaatsbaar platform

Proefplaatsing mogelijk

Ook een unieke outdoor gym creëren?

Op naar een gezonde en vitale maatschappij!