SPORTSCHOLEN

Outdoor fitnesstoestellen voor sportscholen

Vergroot het huidige sportaanbod van sportscholen met de professionele outdoor fitnesstoestellen van OMNIGYM®! Buiten sporten wordt namelijk steeds populairder, zeker nu met de wisselende maatregelen. Daarom biedt Opensports de unieke krachttoestellen van OMNIGYM® aan, zodat elke sportschool het krachthonk van binnen naar buiten kan halen. Want laten we eerlijk zijn: sporten in de buitenlucht is toch het allerlekkerste? En met de verstelbare toestellen van OMNIGYM® kan zowel de beginnende als de gevorderde sporter buiten trainen. Ideaal voor outdoor groepslessen, personal training en uitbreiding van sportabonnementen!

Haal het krachthonk van binnen naar buiten!

Haal het krachthonk van binnen naar buiten met een compleet outdoor fitness park voor sportscholen. De outdoor fitnesstoestellen van OMNIGYM® werken namelijk met dezelfde technologische prestatie als indoor fitnesstoestellen van sportscholen en bieden de krachttraining die men verwacht: professioneel, uitdagend en gevarieerd. Door de verstelbare weerstand, diverse greepmogelijkheden en verschillende zithoogtes zijn de toestellen in gelijke mate geschikt voor jong en oud, toegankelijk voor alle sociale klassen en ongeacht het sportniveau. Daarbij biedt een outdoor gym enorm veel voordelen als sportschool:

• Een extra toevoeging aan het huidige buitensportaanbod
• De mogelijkheid tot uitbreiding van abonnementen
• Een betere verdeling van bezoekers tijdens piekmomenten
• Een onderscheidend aanbod ten opzichte van concurrenten
• Een oplossing voor terugloop in de zomer
• Mogelijkheid voor het aanbieden van outdoor groepslessen
• Te combineren met andere outdoor sporttoestellen

Kwaliteit en veiligheid voorop 

Opensports levert als enige in Nederland en België de unieke fitnesstoestellen van de Finse leverancier OMNIGYM®. Deze outdoor fitnessapparaten zijn speciaal ontworpen vanuit de menselijke anatomie, fysiotherapie en revalidatie. Daardoor is elk toestel veilig te gebruiken, zowel zelfstandig als in groepsverband. Wij vinden namelijk dat iedereen de luxe moet hebben om buiten te trainen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de oefening. Daarnaast is het materiaal onderhoudsarm en zijn de fitnesstoestellen bestand tegen alle type weersomstandigheden.

Voordelen OMNIGYM®

Unieke outdoor krachttraining

Eenvoudig instelbare weerstand

Geschikt voor iedereen

Onderhoudsarm

Uitbreiding bestaand sportaanbod

Vaste outdoor gym

Ook een unieke outdoor gym creëren?

Op naar een gezonde en vitale maatschappij!