SPORTSCHOLEN

Outdoor fitnesstoestellen voor sportscholen

Vergroot het huidige sportaanbod van je sportschool met de professionele buitenfitness toestellen van Omnigym! Buiten sporten wordt namelijk steeds populairder. Om het ledenbehoud op peil te houden en een divers sportaanbod te kunnen blijven bieden, kunnen sportscholen met de unieke krachttoestellen van Omnigym nu ook het krachthonk van binnen naar buiten halen. De onbenutte buitenruimte wordt op deze manier op een sportieve manier ingezet en is ideaal voor outdoor groepslessen, personal training en uitbreiding van sportabonnementen!

Haal het krachthonk van binnen naar buiten!

Haal het krachthonk van binnen naar buiten met een compleet outdoor fitness park voor sportscholen. De buitenfitnesstoestellen van Omnigym werken namelijk met dezelfde technologische prestatie als indoor fitnesstoestellen en bieden de krachttraining die men verwacht: professioneel, uitdagend en gevarieerd. Door de verstelbare weerstand, diverse greepmogelijkheden en verschillende zithoogtes zijn de toestellen in gelijke mate geschikt voor jong en oud, groot en klein en voor elk sportniveau. Daarbij biedt een buiten sportschool enorm veel voordelen als sportschool eigenaar:

• Een extra toevoeging aan het huidige sportaanbod
• De mogelijkheid tot uitbreiding van abonnementen
• Een betere verdeling van bezoekers tijdens piekmomenten
• Een onderscheidend aanbod ten opzichte van concurrenten
• Een oplossing voor terugloop in de zomer
• Mogelijkheid voor het aanbieden van outdoor groepslessen
• Te combineren met andere outdoor sporttoestellen

Kwaliteit en veiligheid voorop 

Opensports levert als enige in Nederland de unieke fitnesstoestellen van de Finse leverancier Omnigym. Deze outdoor fitnessapparaten zijn speciaal ontworpen vanuit de menselijke anatomie, fysiotherapie en revalidatie. Daardoor is elk toestel veilig te gebruiken, zowel zelfstandig als in groepsverband. Wij vinden namelijk dat iedereen de luxe moet hebben om buiten te trainen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de oefening. Daarnaast is het materiaal onderhoudsarm en zijn de fitnesstoestellen bestand tegen alle type weersomstandigheden.

Voordelen OMNIGYM

Unieke outdoor krachttraining

Eenvoudig instelbare weerstand

Geschikt voor iedereen

Onderhoudsarm

Uitbreiding bestaand sportaanbod

Vaste buitensport locatie

Ook een unieke outdoor gym creëren?

Op naar een gezonde en vitale maatschappij!