GEMEENTEN

Outdoor fitnesstoestellen voor de openbare buitenruimte

Opensports levert de beste outdoor fitnesstoestellen voor gemeenten. Want in de buitenlucht aan krachttraining doen wordt razend populair! Hoe fijn is het als je aan je gezondheid kan werken en tegelijkertijd samen kan komen met buurtbewoners? Wij geloven dat een outdoor gym voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom biedt Opensports de unieke outdoor fitnesstoestellen van OMNIGYM® aan, waardoor buitensport net zo leuk en uitdagend wordt als binnensport. Of het nu gaat om een toevoeging aan een bestaand fitness park of een compleet nieuwe trainingslocatie binnen gemeenten. De mogelijkheid bestaat om te starten met een proefplaatsing om zo te kunnen ervaren wat het voor de desbetreffende locatie kan betekenen alvorens tot definitieve aanschaf over te gaan. Op deze manier kunnen we samen de meest sportieve ontmoetingsplek in iedere gemeente creëren.

Voor iedereen toegankelijk

De outdoor fitnesstoestellen van OMNIGYM® zijn dé oplossing voor mensen die om welke reden dan ook niet de mogelijkheid hebben om binnen te kunnen trainen of aan goede krachttraining te kunnen doen. Een sterk en fit lichaam is belangrijk voor iedere bewoner, daarom biedt Opensports alleen de outdoor fitnesstoestellen van OMNIGYM® aan gemeenten. Door de verstelbare weerstand, diverse greepmogelijkheden en verschillende zithoogtes zijn de toestellen in gelijke mate geschikt voor jong en oud, van beginners tot gevorderden en toegankelijk voor alle sociale klassen. Ideaal voor universeel gebruik en een stimulans voor iedere bewoner om te blijven bewegen. Daarnaast vormen de outdoor fitnesstoestellen in de openbare buitenruimte een ideale oplossing voor sociaal maatschappelijke situaties, zoals:

• Minder vandalisme op locatie
• Afname van zwerfafval
• Sportieve invulling van de openbare buitenruimte
• Gebruik diverse zorgverleners en hun cliënten
• Behulpzaamheid tussen jong en oud
• Actievere bewoners
• Toename sportieve activiteiten rondom de locatie
• Stimulans sociale ontmoetingen

Kwaliteit en veiligheid voorop

Opensports levert als enige in Nederland en België de unieke fitnesstoestellen van de Finse leverancier OMNIGYM®. Deze outdoor fitnessapparaten zijn speciaal ontworpen vanuit de menselijke anatomie, fysiotherapie en revalidatie. Daardoor is elk toestel veilig te gebruiken, zowel zelfstandig als in groepsverband. Wij vinden namelijk dat iedereen de luxe moet hebben om buiten te trainen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de oefening. Daarnaast is het materiaal onderhoudsarm en zijn de fitnesstoestellen bestand tegen alle type weersomstandigheden.

Voordelen OMNIGYM®

Unieke outdoor krachttraining

Eenvoudig instelbare weerstand

Geschikt voor iedereen

Onderhoudsarm

Verplaatsbaar platform

Proefplaatsing mogelijk

Ook een unieke outdoor gym creëren?

Op naar een gezonde en vitale maatschappij!